Линдзи Лоън отново под съд

Скандалната холивудска актриса Линдзи Лоън е дадена отново под съд. Този път от мъж на име Стивън Кларк, който инсталирал стерео оборудване в дома й. Техникът твърди, че миналия месец е извършил услуги на 25-годишната звезда на стойност 1180

2011-07-27 12:21:52
Линдзи Лоън отново под съд
Скандалната холивудска актриса Линдзи Лоън е дадена отново под съд. Този път от мъж на име Стивън Кларк, който инсталирал стерео оборудване в дома й.

Техникът твърди, че миналия месец е извършил услуги на 25-годишната звезда на стойност 1180 долара. Въпреки уверенията й, че ще му бъде платено, мъжът в крайна сметка не получил и стотинка за работата си.

Ето защо Кларк решил да потърси правата си в съда. За целта той завел съдебен иск срещу Лоън, в който настоява да му бъде изплатено заслуженото възнаграждение.

Това обаче далеч не е единственият проблем на скандалната актриса. Само преди около месец тя излежа 35-дневна присъда под домашен арест заради кражбата на огърлица на стойност 2500 долара и нарушаването на правилата на пробацията, на която бе осъдена през 2007 година за шофиране в нетрезво състояние. Сега актрисата полага и обществено полезен труд.

Преди няколко дни пък стана ясно, че тя е застрашена и от друго съдебно дело – служителка на клиниката за лечение на зависимости „Бети Форд” е твърдо решена да съди Лоън за физическо нападение. Тя се кълне, че звездата на няколко пъти й е посягала, замеряла я е с телефона си и дори я е ухапала веднъж.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия